Rupert & Rupert

Je kunt onze stijl omschrijving als leefbare luxe

De Collectie Rupert & Rupert is Luxury Living met een feel good factor. Het merk onderscheidt zich door zijn persoonlijke benadering, mooie afwerking, hoge kwaliteit en service. De meubelen zijn eigentijds, comfortabel, leefbaar en luxueus. De collectie bestaat uit banken, fauteuils, tafels, stoelen, stoffen en decoratie.

Wij bieden een luxe én leefbaar interieur en zijn bij uitstek partner van onze detaillisten en interieur-professionals omdat we een mooie prijsopbouw hebben in de collectie en een up-to-date kennis van de markt hebben. Door onze jarenlange ervaring in het interieurvak en onze professionele en persoonlijke benadering zijn wij een ideale sparringpartner.

Rupert & Rupert is al sinds 1985 een belangrijke speler in Nederland als businesspartner in de interieurwereld. Als handelsfirma werken Wens en Ria Rupert, en vanaf 1996 ook dochter Britt, samen met grote internationale spelers. Sinds 2010 ligt onze focus op de ontwikkeling en distributie van het private-label ‘Rupert & Rupert’. De passie voor interieur, ervaring, familie-gevoel en persoonlijke stijl zijn onze drijfveren voor deze collectie.

De showroom is in een handelcentrum, ETC Design Center Europe te Culemborg. Britt en Ria Rupert ontvangen hier de klanten in de stand persoonlijk en hartelijk. U krijgt hier alle mogelijkheden om inspiratie op te doen. Tevens kunt u hier gebruik maken van de kennis en smaak van beide dames, een garantie voor een gezellig, smaakvol en verrassend interieur.

De showroom in het ETC Design Center is op maandag (van 10.00 tot 17.00 uur) vrij toegankelijk voor personen uit de interieurbranche. Particulieren zijn van harte welkom indien vergezeld door een interieurarchitect, winkelier of decorateur. Tevens is deze showroom hier uiteraard ook op afspraak te bezoeken op andere werkdagen.

Wij hebben een groot netwerk van interieur-professionals met wie wij dagelijks contact hebben. Als particulier kunt u altijd contact met ons opnemen, wij verwijzen u graag door naar de juiste adressen.

Met sfeervolle en hartelijke groet,

Britt van Donselaar – Rupert
Rupert & Rupert bv

Bekijk onze Collectie